søndag 14. november 2010

Vi tengker litt på utstilling!

Hei! Vi har kansje tengt og melde Tina på utstilling til våren. Men da må vi trene mye og være flinke med oppdragelsen. Vi har kjøpt et lite utstilings-bånd som vi kan begynne og øve litt. Men heldigvis har Tina lært seg og gå fint vesiden av oss når vi går på tur ivertfall med meg! Så visst dere har sett på en utstilling eller vært med selv med sin egen hund kan kansje fortelle oss litt om hva man gjør der så vi kan trene litt ekstra på det. Men jeg og Annlaug har kansje tengk og se på en utstilling først, for vi tror kansje det er lurest.. Ellers går alt fint med Tinamoren vår og hun er så flink når det gjelder komandoen synns jeg. Ha en fin dag/kveld!

3 kommentarer:

 1. Hilsen Berit LBK14 november, 2010

  Det var så kjekt å høre om Tina igjen. Har savnet dere. Tror du ikke det står noe om å stille hunder- på internett? Hvis ikke, kjenner jeg noen som har stilt hunder og vært med å skrive og dømme på utstillinger.

  SvarSlett
 2. Britt Helen Lund15 november, 2010

  Hei Marianne.
  Jeg tror det er veldig lurt å gå og se på en utstilling først og så kan dere trene på ting etterpå. Hunden skal løpe rund inne ringen sammen med eieren og etterpå skal den stå veldig fint i ro mens dommeren kommer bort og tar på hunden, åpner munnen på den og ser på tennene, og hele den tiden skal hunden helst stå helt i ro. Men det pleier å gå fint. Men det er litt lurt å trene på det først.

  Hilsen Britt i LBK

  SvarSlett
 3. Det vae hyggelig og få vite litt!
  Nå fikk Annlaug og vite det.
  Hilsen Marianne

  SvarSlett