fredag 27. august 2010

Tina er allerede 5 mnd.

Tiden går utrolig fort, og nå når det ikke er sommerferie lenger så merker jeg at rutinene må både endres og struktureres hvis noe skal bli gjort: Vi har startet på nytt kurs 4-6 mnd kurs så nå er det litt mer alvor med treningen også. Og Tina er mer selvstendig i sine beslutninger enn før:-))

4 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Herlige bilder av Tinamoren:)Jeg setter stor pris på at dere er så flinke med henne og har virkelig tatt det seriøst å få en liten valp i huset. Ønsker dere masse lykke til på valpekurs, sender en god klem til lille prinsessen og klem til dere også selvfølgelig:))

  SvarSlett
 2. Takk! Så hyggelig av deg. Tina er en super og søt hund. Har hatt henne med "over alt" uten problem. Hun er sosial, uredd og dominant synes det som (sier treneren på kurset), og hun trenger at vi er tydelige i hva vi forventer av henne. Akkurat nå har hun startet med å prøve seg på "ulovlige" ting for å sjekke responsen:-))Hun renner forresten litt på øynene. Har du gode råd?
  Synes du forresten vi burde ha forsøkt å ha henne på utstilling? Ser du har god erfaring med det. En god søndag til deg!

  SvarSlett
 3. hei igjen Annlaug.
  Så flotte bilder du har tatt av Tina! Har hatt ferie, men nå var det kjekt å komme å nett igjen og se hva som rører seg. Det går vel strålende på hvalpekurset. Dersom dere skal på utstilling her i nærheten, må du si ifra. jeg går på utstillingen på Racketsenteret her på Bønes.

  SvarSlett
 4. Hei Berit! Det blir nok ikke utstilling med en gang. Først må jeg tenke på det -så bestemme det - så finne ut av det - så trene på det:-)) Å gå på kurs er jo litt utfordrende for meg som er mest trent med å undervise selv. Tror nok det finnes enklere elever enn meg, men jeg har fått mye å tenke på - og det er kjekt å lære noe nytt.

  SvarSlett