tirsdag 15. juni 2010

Vi skal på valpekurs!

Utrolig hvor fort man venner seg til å endre daglige rutiner samtidig som vår lille valp tilpasser seg oss på en tillitsfull måte. Siste dagers utfordring for Tina har vært å kjøre bil. Etter to "pipe-turer" har vi nå hatt to "lyd-løse" turer, så da satser jeg på at det skal gå bra. Dvs. tuneller er fortsatt litt skummelt!
Ellers så har vi funnet et valpekurs som vi skal være med på nå før ferien. Hundeparadiset Kompetansesenter på Askøy http://hundeparadiset.no/  Med et så fint navn må vel resten også bli bra tenker jeg.:-) Tror at det kan være bra både for Marianne og meg å få litt praktisk input nå i starten. Jeg gleder meg til å være kursdeltaker og til å lære noe nytt!
Har oppdaget nabolaget! Det er mange hundeeiere som bor her rundt Langskogen, og å gå på tur med en liten søt valp er virkelig en sosial ting å gjøre - som tar laaaaaang tid over en kort distanse - men veldig hyggelig.

3 kommentarer:

 1. Berit LBK16 juni, 2010

  Lykke til med hvalpekurset alle tre! Blir nok en god erfaring å ta med. kanskje jeg treffer på dere på min tur i Langeskogen?

  SvarSlett
 2. Ønsker dere lykke til på valpekurs, håper det er noen hunder på størrelse med Tina der:) men hun er en tøffing så hun klarer seg nok godt uansett:)) Koselig å følge dere her:))
  Klem Bente

  SvarSlett
 3. Takk for det, - vi starter med en "solo-time" og jeg ser ellers at det er en liten uredd tøffing vi har fått i hus! Vi har allerede hilst på noen store "snille" hunder, og det ser ikke ut som Tina føler seg spesielt liten. Morsomt:-))

  SvarSlett